Deler og utstyr

Hos AutoMester får du bare deler med original kvalitet eller bedre. Du trenger ikke velge et merkeverksted for å beholde garantien på bilen din. Ingen bilprodusent eller – importør kan stille garantivilkår med krav om bruk av bilprodusentens egne reservedeler. Det er din bil, du som betaler og du som bestemmer. Hos AutoMester sørger vi for at du får god service til en riktig og konkurransedyktig pris. Du trenger ikke bruke unødig tid og penger på å velge et merkeverksted bare for «å være på den sikre siden».

Hos AutoMester følger vi EUs direktiver for bilbransjen og benytter oss kun av deler med spesifikasjonen «Matching quality» eller høyere. Reservedelene leveres av Hellanor AS, fra produsenter som også leverer deler til bilfabrikkene. Forskjellen mellom Originaldeler og «våre deler» er esken/innpakningen og navnet. Prisen er i din favør.

Bildelenes kvalitet og AutoMesters kompetente mekanikere gjør at du trygt kan levere bilen din hos oss.

  • 100% fornøyd garanti

  • Tre års garanti på deler og originalkvalitet

  • Døgnåpen inn- og utlevering

  • Fleksibel finansiering

I tillegg til å lagerføre de mest brukte bildelene, har AutoMester daglige leveranser av reservedeler fra sentrallager og lokale distribusjonslagre, samt leveranse fra produsent ved uvanlige deler.

På den måten kan du være trygg på at din lokale AutoMester har de delene du trenger til din bil – uansett hvor du befinner deg. For best mulig service, er det lurt å avtale en reparasjon med oss på forhånd. Med god planlegging og de riktige delene på lager kan vi sikre deg et topp resultat uten unødig ventetid.

KIA

Vårt autoriserte KIA-verksted har til enhver tid oppdatert kunnskap og utstyr som er nødvendig for å gi deg valuta for din KIA.

Les mer

Isuzu

Vi leverer bare produkter som er kvalitetssikret til å passe din Isuzu på beste måte.

Les mer

Suzuki

Vi oppfordrer alle våre Suzuki kunder til å gjøre vedlikehold av bilen sin hos Autorisert Suzuki verksted med originale Suzuki deler.

Les mer

Reservedeler & tilbehør

Vi tilbyr gode løsninger innenfor takstativer, takbokser, sykkelholdere og hengerfeste til alle våre bilmodeller.

Les mer

Daihatsu

Autoservice Evje er den eneste forhandleren på sørlandet som fører originaldeler til Daihatsu.

Les mer

Hellanor

Med 20 avdelinger fordelt over hele Norge garanterer vi rask levering innen 24 timer.

Les mer