Suzuki

RSA Deler og Tilbehør er importør av alle reserve- og skadedeler til Suzuki. Vi selger kun originale deler til Suzuki slik at alle som handler hos oss kan være sikker på at delene er produsert etter fabrikantens spesifikasjoner og er av beste kvalitet. Disse delene sikrer at våre kunders biler beholder sin originale kvalitet og forlenger bilens levetid og pålitelighet! Suzuki har en svært profesjonell og god logistikk- og lagerorganisasjon som lagerfører de fleste deler man skulle trenge også til eldre biler.


Vi oppfordrer alle våre Suzuki kunder til å gjøre vedlikehold av bilen sin hos Autorisert Suzuki verksted med originale Suzuki deler.


RSA Import Deler tilbyr et bredt spekter av originalt tilbehør til din Suzuki, ny eller brukt. VI leverer bare produkter som er kvalitetssikret til å passe din Suzuki på beste måte. RSA Import Deler samarbeider med de beste innen bilvarme, lasteløsninger, dekk, og med andre solide tilbehørsleverandører. Gjør din Suzuki personlig, til å passe dine behov og ditt image i form av moderne eksteriør og interiør.