Antirust & lakkbehandling

Mercasol er markedsledende og benyttes av Norges desidert største kjede av antirustverksteder, Norsk Antirustforening. Mercasol produseres av Auson AB i Sverige, som er nordens klart største produsent av antirustmidler. Moderne produkter som er tilpasset vårt klima og miljø. En antirust behandling er ikke bare vask og tørk krever tid, men demontering, montering og selve antirusthandlingen tar tid, hos oss tar en slik antirustbehandling ca tre dager. I Norge benytter man ekstremt mye veisalt vinterstid, dette fører til at alle biler ruster. Ingen antirustbehandling er evigvarende og bør derfor gjentas hvert 3-5 år.

I dag har vi en medarbeider som driver med Drop Off behandling av biler, samt vanlig polering og innvendig rens, han er også vår mann på Mercasol understellsbehandling. En understellsbehandling hos Autoservice Evje er derfor en investering som betaler seg med sikrere bil og en bedre annenhåndsverdi.


Drop Off keramisk lakkbeskyttelse/lakkforsegling er et unikt hybridprodukt. Denne lakkbeskyttelsen tåler alle typer av avfetting, veisalt, surt regn, UV-stråler, frost, fugleavføring og er overlegent bedre enn de tradisjonelle metoder for lakkbeskyttelse. Drop Off filmen holder i fem år om bilen vaskes regelmessig på profesjonell måte.

  • Drop Off keramisk lakkbeskyttelse brukes på alle nysolgte bilmerker av: Ferrari, Bentley, Maserati, McLaren mm.

Vi har meget dyktig lakkerer som tar seg av småbulker og lakkrust. Bilens lakk utsettes for store påkjenninger gjennom hele året. På sommeren er det solen og dens UV-stråler som er det største problemet, mens på vinteren er salt og is. Om du selv skal polere bilen med vanlig voks bør du polere bilen hver 3. måned for at du skal være sikker på at den er beskyttet. Fordelen med lakkbeskyttelse er at den varer i minimum 12 måneder og vil sørge for at bilens lakk er beskyttet i denne perioden. Om man er flink til å vaske og vedlikeholde lakkbeskytteren kan den vare opptil flere år. Lakkbeskyttelse fungerer som en «støtdemper» for bilens lakk. Beskyttelsen reflekterer UV-stråler og den lar seg ikke bryte ned av salt eller avfettingsmidler. Du kan vaske bilen med vanlige vaskemidler og du kan bruke automatiske vaskeanlegg.