Reservedeler & tilbehør

Vi tilbyr gode løsninger innenfor takstativer, takbokser, sykkelholdere og hengerfeste til alle våre bilmodeller fra kjente produsenter som Thule, Packline og Westfalia. Det finnes et stort sortiment av forskjellige varianter og muligheter. Gjennom vårt nære samarbeid med Westfalia Automotive kan vi tilby hengerfeste fra en av Europas ledende produsenter igjennom tiår.


Vi tilbyr de beste løsningene på elektriske- og drivstoffbaserte varmere gjennom våre samarbeidspartnere DEFA og Eberspächer.


Vi tilbyr komplette hjul og løse dekk fra testvinneren Nokian dekk. Nordens ledende produsent av dekk for nordiske forhold. Alle våre felger som bruker i komplette vinterhjul, er behandlet for norske vinterforhold.


RSA kan tilby det meste av sikkerhet og hjelpeutstyr som er krav i mange biler, som barneseter, førstehjelpsutstyr, nødhammere, snøkoster og mange andre produkter.


RSA kan levere ekstralys fra amerikanske Vision X og Radio/DAB+ løsninger fra Pioneer. Vision X ble etablert i Seattle i 1997, med mål om å revolusjonerebelysningsindustrien. Siden den gang har Vision X skapt et av markedets største utvalg av lysprodukter. De fortsetter å utvikle de mest avanserte belysningsproduktene i verden, og jobber kontinuerlig med å forbedre kvalitet, ytelse og funksjonalitet på alle sine produkter.