Om oss

Autoservice Evje AS startet i 1997 som bilelektroverksted og Tectyl. Vi har siden overtatt både lakkavdeling, skadereparasjoner, mekanisk og bilsalg.

Våre ansatte er godt utdannede på sine områder men går stadig på nye kurs for at du som kunde skal få den beste opplevelsen av godt utført arbeid på din bil.

Vi er i dag autorisert merkeforhandler av Suzuki, Kia, Isuzu, Fiat og Daihatsu, men gjør service og reparasjoner på alle merker. Selskapet består i dag av 9 fast ansatte, alle med god kompetanse innen faget, og vi er hele tiden opptatt av å være oppdatert på den stadige utviklingen innen dette faget.

Når du ringer til kontoret så kommer du til ei hyggelig dame som tar seg av timebestillinger fakturering og regnskap.

Knut er daglig leder, bestitter stor kompetanse innen elektro, spesialist på starter og dynamo, samt holder kontroll på kundemotak og deler.

Vi har 3 mekanikere som driver med mekanisk arbeid og har kompetanse innen feilsøking med diagnoseutstyr til alle merker.

Oppretter med over 30 år bak seg innen å rette opp bilen om du har vert uheldig å fått ein skade på vindu eller karosseri.

Meget dyktig lakkerer som og tar seg av småbulker og lakkrust.

En medarbeider som driver med Tectyl understellsbehandling av biler, samt innvendig og utvending vask, rens, og maskinpolering.

Så har vi god variasjon på nye og brukte biler kom gjerne innom for ein titt eller prøvetur.