AutoMester

AutoMester er en landsdekkende kjede med offentlig godkjente bilverksteder. Verkstedene er selvstendige økonomiske enheter – egne selskap som utfører EU-kontroll og alt av service, reparasjon og bilskade på din bil i hele Norge. Et stempel fra et AutoMester-verksted er like gyldig som fra et merkeverksted. Enkelt for deg – bra for bilen.

  • Krav til AutoMester verksteder og ansatte.

  • Et miljøvennlig bilverksted.

  • Originaldeler og solide leverandører.

AutoMester-verksted

Hos AutoMester er vi opptatte av at resultater skal bli så optimale som mulig. Derfor bruker vi kun de beste leverandørene av verkstedsmateriell, tilbehør og utstyr. Alle verkstedene benytter kun deler av original kvalitet eller bedre, med opptil tre års garanti på delene. Leverer du bilen din på et AutoMester bilverksted kan du være sikker på at den er i gode hender.

AutoMester-skade

AutoMester er første bilverkstedkjede som har knyttet seg til karosseriverksteder i Norge. Har du vært uheldig og kollidert eller skadet bilden din på annen måte, er den i trygge hender hos oss. Vi utfører alt innen reparasjoner, bilskade og service. Alle AutoMester-verksteder kan utføre EU-kontroll på din bil.

Finansiering

Et uventet verkstedsbesøk kommer ikke alltid når det passer for din økonomi, og kan koste mer en man har satt til side for bilhold. Når du velger et AutoMester-verksted kan du derfor få hjelp til finansiering med svært gode vilkår.

  • 60 dagers fri kreditt.

  • Ingen årsavgift.

  • Delbetaling opp til 24 måneder.

Les mer